Skip to main content

I Narvik har 400 elever fått ny ungdomsskole på rekordtid. Godt samspill og involvering av elevene har resultert i en fargerik skole med kvalitet i sentrum.

Video fra magasinet Nordfra.no. Foto:(c) Nordfra.no/ Kalle Punsvik
 

Narvik ungdomsskole er et stort og komplekst prosjekt gjennomført på rekordtid.  Skolebygget er passivhus og på ca 7500 m2. Den nye flerbrukshallen er på ca 2700 m2 og den nye turnhallen er på ca 1200 m2. Utendørs har HENT anlagt et stort utomhusanlegg med street basket, trimpark og trampolinepark. I tillegg har vi rehabilitert en stor park vest for skolen med stier, bålplass og gapahuk.

Skryt for teknisk oppfølging
Kommunen er godt fornøyd med den nye skolen. Prosjektet har spesielt fått skryt for estetikken og detaljene i gjennomføringen. Den tekniske oppfølgingen har også fått mye skryt. – ITB-ene i HENT har gjort en kjempejobb. Skolen har et teknisk anlegg som er gjennomtenkt og velutstyrt. Sammen med underleverandørene har vi fått til løsninger som skolen er veldig tilfreds med, forteller prosjektleder i HENT, Fredrik Elias Pedersen.

Investerer i elevene
Med den nye ungdomsskolen har Narvik kommune vist at de satser på fremtiden. Kommunen har aktivt involvert elevene i utformingen av skolen. De har også satt kvalitet høyt.  Løsningene kommunen har valgt er førsteklasses. Alle spesialrommene for musikk, sløyd, tekstil og keramikk er gode eksempel på det. I musikkrommet har de valgt et topp morderne kontrollrom, innspillingsrom og øvingsrom.

Kommunen har hele veien vært opptatt av fremdrift og kvalitet. Nå har HENT overlevert skolen til en fornøyd kommune.